Szekeres Viktor

Új magyar utazós műsor indul

A VIASAT3 is megpróbálkozik utazós magazint készíteni, igaz ennek az a mellékhatása, hogy a műsorvezetőnek kiszemelt Horváth Éva is visszakerül a műsorvezetői szerepbe, mely nagyon nem áll jól neki.

Horváth Éva műsorvetetésével egy új utazási magazin, az Utazóna premierje lesz látható a VIASAT3-on szeptember 30-án, vasárnap délelőtt 10:40-kor. A műsor házigazdája, illetve az őr irányító főszerkesztő nem csak a neves turisztikai célpontokra lesznek kíváncsi, hanem sokszor kevésbé ismert helyekre is eljutnak, ahol Horváth a hivatalos sajtóközlemény szerint "olykor szívet melengető pillanatokat, máskor pedig veszélyes kalandokat él át".


Persze a célpontok kiválasztásában Horváthnak is lesz beleszólása, ugyanis nem csak műsorvezetőként, hanem szerkesztőként is fel lesz tüntetve a műsor stáblistáján. Az ő ajánlását követve az Utazóna olyan nézőknek való, akik kíváncsiak vagy többet szeretnének tudni a Kárpát-medence rejtett szépségeiről. Az első epizód, mely hossza nagyjából 25 perc lesz, Hajdúszoboszlóra fogja elkalauzolni a nézőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!