Szekeres Viktor

Itthon is folytatódik a Person of Interest

Tavaly sokak kedvenc új sorozata volt A célszemély, mely nemsokára visszatér a VIASAT3 műsorára. A második évados epizódok természetesen a megszokott heti sztorik mellett átívelő történeteket is ígérnek.

Amerikában a tavalyi évad egyik legsikeresebb sorozata a Person of Interest volt, melynek egyik készítője az a Jonathan Nolan, aki testvére, Christopher Nolan filmjeihez szokta általában a forgatókönyveket írni. A CBS csatorna krimisorozata, mely hétről-hétre 13-14 millió nézőt ültet le a tengerentúlon a képernyők elé, itthon tavaly a VIASAT3-on volt látható A célszemély címen.

A hazai rajongók számára jó hír lehet, hogy a csatorna minden jel szerint hosszabb távra tervez a sorozattal, ugyanis március 24-től elkezdik adni A célszemély legújabb, második évados epizódjait is. Arról nem is beszélve, hogy igencsak kiemelt időpontban, vasárnap este 8 órakor, amikor igen sokan tévéznek, igaz a konkurencia is meglehetősen erős. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a VIASAT3 egy vagy két részletben tervezi-e leadni a részeket, hiszen mint az ismert, tavaly az első szezon nyáron eltűnt pár hónapra a képernyőről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!