Szekeres Viktor

Az MTV a kamuregisztráció ellen

"Kamuregesek, netes ragadozók és kettétört szívek " - ezekkel a kifejezésekkel hirdeti az MTV Hungary új dokureality-jét, mely egy mozifilm alapján készült.

Az MTV Hungary február 17-én, 19:25-ös kezdéssel induló új dokusorozata, a Kamureg (Catfish - The TV Show) napjaink egyik legérdekesebb kérdését boncolgatja, avagy találhatunk-e a neten párt magunknak, el lehet-e elkerülni az internet ragadozóit? Nev Schulman, a Catfish című, 2010-es film készítője és barátja, Max Joseph a Kamuregben annak jár utána, hogy mire érdemes figyelni, ha kiválasztottunkkal öt éves chatelés után találkozunk először!


A készítők a Kamureg minden epizódjában összehoznak két olyan embert, akik korábban élőben még sosem találkoztak, így járnak utána, hogy a kapcsolatuk átverésen alapszik-e." A dokureality "üzenete" univerzális, ugyanakkor a fiatalos vonalon haladva a Kamureg rávilágít, nem számít, hol vagyunk, milyen nyelvet beszélünk, milyen iskolákat végeztünk el, a magánnyal megküzdve akár az internet is lehet az a hely, ahol virtuálisan, de végre kitörhet az ember a négy fal közül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!