Szekeres Viktor

Autó- és motordömping a magyar Discoveryn

A magyar Discovery Channel régi autós és motoros kedvencekkel, valamint egy vadonatúj autós aukciós valóságshow-val várja nézőit februárban.

Jó pár autós és motoros műsorral várja nézőközönségét februárban a magyar Discovery Channel. A csatorna közönségének minden bizonnyal nem kell bemutatni a motorépítő Teutul-családot, a gyerekkora óta autókat tervező és építő Chip Foose-t (Újjáépítők) és az Ötödik sebesség csapatát. A régi kedvencek új kalandjai gondoskodnak februárban a turbó vasárnapokról délelőtt 9-kor, az élményt a nyilvános aukciókat járó Texasi verdavadászok új sorozata egészítik ki a képernyőn.

A Texasi verdavadászok című új sorozatban négy elszánt autószerelő műhely tevékenységét követheti nyomon a közönség - a műhelyek nyilvános árveréseken licitálnak autókra, remélve, hogy olyan kincsre lelnek, amelyet a felújítás után hatalmas nyereséggel tudnak majd értékesíteni. A csapatoknak csak 10 percük van arra, hogy felületesen szemrevételezzék az autókat, de nem próbálhatják ki őket – így gyakorlatilag minden ajánlat hazárdjáték.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!