Szekeres Viktor

Februárban új évad jön a TV2 énekes valóságshow-jából

Februárban a SuperTV2-n indul A Nagy Duett második évada. A műsorvezető ismét Liptai Claudia és Till Attila lesz, és az egykori zsűri is vissza fog térni. A hírességek közül még csak Szinetár Dóra neve ismert.

A Nagy Duett 2011-ben megbízhatóan közepes teljesítményt nyújtott a TV2-n, de tavaly már nem készült belőle évad. Lehet, hogy a TV2 új csatornájának tartogatta a muníciót? A saját gyártású éneklős reality ugyanis februárban folytatódni fog a második szezonnal, azonban már "csak" a SuperTV2-n. A műsorvezetői szerepet ismét Till Attila és Liptai Claudia fogja betölteni, a zsűriben pedig Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor fogja értékelni a produkciókat.

A Nagy Duettben továbbra is duetteket fognak előadni a hírességek egy-egy profi partner társaságában - a zsűri, illetve a közönség pedig minden adásban ki fog ejteni egy résztvevőt. A műsor zenei producere az első évad egyik profi énekese, Bereczki Zoltán lesz. A szereplők listájából egyelőre még csak Szinetár Dóra neve ismert, így azt sem lehet tudni, hogy Dóra kinek az oldalán áll majd színpadra. A duettpartner és a többi páros kilétére is hamarosan fény derül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!