Szekeres Viktor

Bear Grylls új sorozattal tér vissza a Discoveryre

A Discovery Networks International bejelentette, hogy Bear Grylls vadonatúj sorozattal tér vissza a képernyőre. A hatszor egy órás sorozatot 217 országban egy időben fogják bemutatni.

Bear Grylls, a neves tévés túlélő szakértő ismét a Discovery Channellel fog együtt dolgozni. Grylls új reality-műsora Bear Grylls: Ultimate Survivors címre fog hallgatni, s a hat epizódból álló szériát a tervek szerint több, mint 200 csatornán fogják egyszerre bemutatni a világon. "Már alig várom, hogy újra együtt dolgozhassak a Discoveryvel. Ezen a csatornán indult el annak idején A túlélés törvényei című sorozat, amivel izgalmas utazás vette kezdetét" - mondta Bear Grylls.

Az új sorozat A túlélés törvényei koncepciójának egyfajta továbbfejlesztése lesz, a készítők célja, hogy egészen elképesztő, valós túlélési eseteket mutassunk be, és újra végigjárva a helyszíneket adjanak tippeket a túléléshez. A műsorban élet-halál helyzetben rekedt hétköznapi emberek történeteit ismerheti meg a közönség a velük készített interjúk és archív felvételek segítségével.

Ezek mellett Bear Grylls a maga módján is felidézi a történteket: az eredeti körülmények között újrajátssza a túlélők által átélt veszélyeket, hogy a nézőknek bemutassa a túlélés titkát a világ legzordabb vidékein, az amazóniai légikatasztrófától az Alpok gleccserszakadékain át Észak-Afrika kegyetlen sivatagáig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!