Szekeres Viktor

Kandikamerás műsorral búcsúznak Larry Hagmantől

Jockey-ként az új Dallas második szezonjában láthatja utoljára a közönség Larry Hagmant, azonban nemsokára civilként is "elbúcsúzik" a nagyérdeműtől, egy korábban felvett kandikamerás műsorban.

Pár hete hunyt el Larry Hagman, a Dallas című tévésorozat legendás Jockey-ja (vagy JR-ja, ha úgy tetszik). A színész még halála előtt nem sokkal is a felújított Dallast forgatta, ami azt jelenti, hogy a készítőknek utólag kellett átírnia a történetet, hogy méltóképp elbúcsúzhassanak a tévézés történetének egyik legikonikusabb gonosztevőjétől. (Erre az Amerikában március 11-én képernyőre kerülő epizódban fog sor kerülni, mely a második évad nyolcadik része lesz.)


De még a Dallas évadkezdése előtt látni lehet Hagmant egy másik produkcióban, ugyanis a CBS csatorna Amerikában január 9-én fogja bemutatni kandikamerás sorozatának, az I Get That a Lotnak az egyik legújabb darabját. Ezt a részt természetesen már jóval korábban leforgatták olyan tévés személyiségek és celebek részvételével, mint Cheech Marin, Phil Keoghan, Jeff Gordon, Bruce Jenner és Jane Seymour. Az epizódban a sorozat koncepciójának megfelelően Larry Hagman egy áruházi dolgozó bőrébe fog bújni, aki természetesen jó pár vevővel fog találkozni, s szabadkozni, hogy ő nem azonos azzal a bizonyos színésszel, de már mások is mondták neki, hogy kicsit hasonlít rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!