Szekeres Viktor

Átverős plakát a Silent Hill 2-höz

Két elég szokatlan és ijesztő plakáttal kezdődött meg a második Silent Hill-mozifilm reklámozása, amit most egy újabb plakát követett, mely olasz gyártmányú.

Az olaszok meglepő, de cseppet sem mulatságos plakáttal rukkoltak elő a Silent Hill. Revelation 3D-hez, melynek már magyar címe is van, méghozzá "Silent Hill: Kinyilatkoztatás". Az alul is látható kép azért lehet meglepő, mert első pillantásra a zéró előtudással rendelkező ember azt gondolná, hogy egy animációs film plakátját látja netalántán olyan filmét, mely szorosan a népszerű videójáték egyik epizódjának sztoriját fogja követni.

Az Amerikában október huszonhatodikán bemutatásra kerülő horrort itthon november elsején nézhetjük meg először, de ha szerencsénk van, akkor a forgalmazó Fórum Hungary tart premier előtti vetítéseket is. A filmet egyébként nem az első részt készítő Christophe Gans rendezi, hanem Michael J. Bassett, aki olyan rajongói körökben elismert alkotásokhoz adta eddig nevét, mint a Solomon Kane, A vadász és A végzet őrei.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Végre egy jó plakát.