Szekeres Viktor

Magyar tévécsatornán az idén Oscar-díjra jelölt Simpson család-film

A nemrég Oscar-díjra jelölt A Simpson család - Maggie az óvodában című kisfilmet itthonra a VIASAT6 hozza el a nézőknek az amerikai televíziós premiert megelőzően.

A Simpsons család rajongóit kellemes meglepetés érhette az idei Oscar-jelölések kihirdetésekor, hiszen A Simpson család - Maggie az óvodában című rövidfilm is szerepelt a neves díjra nominált alkotások között animációs rövidfilm kategóriában. Itthon vélhetően több mint félmillióan már látták ezt a filmecskét, hiszen a tavalyi év legnépszerűbb filmje, a Jégkorszak negyedik része előtt vetítették a mozik, de akik kihagyták a Fox roppant középszerű, egész estés animációs alkotását, azok nemsokára a tévében is megnézhetik maguknak Maggie új kalandját.

Ahogy azt már A Simpson család esetében megszokhattuk, a VIASAT6 nézői láthatják Magyarországon elsőként az animációt. A premierre egy héttel az Oscar-díjátadás előtt, február 17-én 16.35-kor fog sor kerülni a VIASAT6-on. A filmecskében a mindig tettre kész Maggie ezúttal az óvodában keveredik izgalmas kalandokba, ahol ismét bebizonyítja, mennyire okos a korához képest. Kivételesen nem a tipegő Maggie kerül életveszélyes helyzetbe, hanem épp ő az, aki mentőakcióba lendül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!