Szekeres Viktor

Napok kérdése és megérkeznek az új Tini Nindzsa Teknőcök

Felturbózott animációval és akciódús kalandokkal január huszadikán Magyarországra is megérkezik a Tini Nindzsa Teknőcök legújabb reinkarnációja.

Végre itthon is láthatjuk az új Tini nindzsa Teknőcök-tévésorozatot, mely természetesen a hazai Nickelodeon csatornán kerül bemutatásra, hiszen a gyártó nem más, mint az amerikai anyacég. A hozzánk január 20-án érkező sorozat már meghódította Amerikát - a legújabb verzióban a harcművész teknősök a modern technika segítségével mentik meg a világot. A projekt komolyságát jelzi az is, hogy az eredeti verzió szinkronhangjaiként olyan színészek vállaltak szerepet, mint az Amerikai Pitéből ismert Jason Biggs vagy a Gyűrűk Ura-trilógia Samuja, Sean Astin.


A legújabb technológiával készült animációs sorozat első évada Amerikában közel 4 millió nézőt vonzott a képernyők elé, amellyel megdöntötte a Nickelodeon nézettségi rekordját - a Cartoon Network Csillagok háborújás animációs sorozatát például feleennyien sem nézik. Az óriási sikernek köszönhetően a stúdió egyből be is rendelt újabb 26 részt, így a négy jókedvű nindzsa legújabb kalandjait még biztosan sokáig élvezhetik a rajongók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #12
    Egyébként manapság nagy divat lett ez a "baltával faragott" karakterábrázolás. A Transformers:Prime-tól is készvagyok....
  • Sir Quno Jedi #11
    Én láttam az első 12 részt és nem is rossz. Az angol dub nagyon jó, főleg Szecska mesteré és az idegen robotoké. Az animáció stílusát meg meg lehet szokni pár rész alatt. Kicsit átírták a fő sztoriszálat, szóval ez lightosabb, gondolom kisebbeknek készült.
  • kvp #10
    Oke hogy uj rajzfilmsorozat, de miert a wii-s platformjatek videoja van a cikkhez csatolva? Komolyan, ennel meg egy lego-s jatekprogram is jobb minosegu...
  • Zombee #9
    Renderelt animációként már akkor sem állta volna meg a helyét, de szerintem a Quake3 is szebb volt.
  • A1274815 #8
    Különben meg úgynézki, mint valami Quake3-as korból származó játék.
  • A1274815 #7
    Úgy látszik ez mindenre igaz mostanában. "Menő" lett ez a jellemtelen, "letisztúlt" grafika.
  • HalálosHintalow #6
    Háát nekem sem tetszik.
    TMNT-ből az első 80 évekbeli sorozat az alap (bár magán viseli a kornak megfelelő bárgyúságot)
    Az abszolút csúcs viszont a 2003-ban indult második sorozat, ami már sokkal felnőtesebb, komolyabb lett. (számomra a csúcspont amikor a vége felé egy dimenziókapu miatt 1-2 rész erejéig összetalálkozik a két "világ" csapata, és a jelenkoriak teljesen ki vannak borulva a 80-as évekbeli brigád bárgyúsága, gyerekessége miatt :D
  • GaborT28 #5
    csupacsupa cukiság.... a következő ilyen elb@aszott "rajzfilmfeldolgozás" remélem a G.I. Joe lesz.
  • Zombee #4
    Nekem az a sorozat 2x évesen is tetszett újranézve. Érdekes, hogy a tévés rajzfilmek egyre gagyibbak. Kevésbé kidolgozott, stilizált animációk, ráadásul sokszor olyan karakterek vannak bennük, mint egy értelmi fogyatékos kretén.
  • Daell Drow #3
    Illetve ezeknek nincs semmi stilusuk. nagy ures mu az egesz. A regieknek volt stilusa besuppantott stbb. De ezek?