Szekeres Viktor

Februárban folytatódik itthon a Transformers-sorozat

Már nem kell sokat aludnia a Transformers-rajongóknak és folytatódik a Cartoon Network tévésorozata, melynek második szezonja még izgalmasabbnak ígérkezik, mint az első.

Míg a Transformers-rajongók arra várnak, hogy Michael Bay elkezdje forgatni a negyedik mozifilmjét, s különböző forgatási videók kerüljenek fel a netre a jövő év premiert előtt, a Cartoon Network folytatja itthon a Transformer: Prime című tévésorozatot a 2. évaddal. Február 11-től hétköznaponként 18.35-kor lehet látni a képernyőn az átalakuló robotok armadáját, mely folytatja a végső győzelemért, illetve a teljes békéért vívott küzdelmét. "Vajon Optimus Prime és az autobotok, azaz a jófiúk megtalálják az ősi ereklyéket, mielőtt az álcák bevetnék azokat pusztító hadjáratukban?" - teszi fel a kérdést a csatorna sajtóközleménye.

Ráadásul februárban nem csak a Transformers: Prime folytatódik, hanem a Kalandra fel! is, melynek új epizódjai február 22-től péntekenként 16.00 órakor lesznek láthatóak. Ezen új részek között egyébként a századik epizód is helyet fog kapni, mely igazi különlegességgel fog szolgálni a sorozat rajongóinak. Természetesen nem csak sorozatok lesznek az utolsó téli hónapban, hiszen minden szombaton és vasárnap 9.05-kor és 18.10-kor jelentkezik a CN Mozi, olyan filmekkel, mint a Scooby-Doo újabb kalandjai: Aloha Scooby-Doo, Fosterék háza képzeletbeli barátoknak: Képzeletország, a Tom és Jerry: Tengerész egerész vagy a Ben 10 negatív 10 ellen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #3
    Én várom, de a 3. évadot a Prime-ból. Jah, a 4. filmet is várom.
  • Zombee #2
    Személy szerint egyiket se várom, a Prime már csak a kinézet miatt sem érdekel. A film meg amúgy se, amíg Bay keze benne van.
  • Beast Machine #1
    "Míg a Transformers-rajongók arra várnak, hogy Michael Bay elkezdje forgatni a negyedik mozifilmjét"

    Nem. Neeem. NEM. NEM. ROHADTUL nem várjuk. Köszönjük, de nem.