Szekeres Viktor

Tavasszal folytatódik a Star Wars-sorozat

Amíg nem kerül moziba a tervezett új Csillagok háborúja-epizód, a Star Wars-rajongók minden bizonnyal a tévésorozattal fognak vigasztalódni, mely áprilisban folytatódik itthon egy új szezonnal.

A hazai Cartoon Network az idei év első felében igencsak oda fogja tenni magát, nem fukarkodik a premierekkel. Az egyik leginkább várt sorozat, a Star Wars: A klónok háborúja például áprilisban fog új részekkel jelentkezni, de új évaddal jelentkezik még a fanyar humorú, Emmy-díjas Parkműsor (júniusban), az animációs bravúrokban, kalandokban, új idegen lényekben bővelkedő Ben 10 Omniverzum (márciusban), a DC Univerzum hőseit felsorakoztató széria, Az igazság ifjú ligája is - igaz, utóbbi csak novemberben.

Új szériaként pedig márciusban debütálhat hazánkban a Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai, mely a DreamWorks Animation 2011-es sikerfilmje, az Így neveld a sárkányodat! (How to Train Your Dragon) című mozifilm tévésorozatos folytatása a már ismert szereplőkkel, de új, eddig még sosem látott sárkányokkal. A csatorna másik újdonsága, a Team Toon lesz, mely az élőszereplős képsorokat fogja ötvözni az animációval. A szeptemberben érkező sorozat főszereplői: Dylan, Sam, Iko és Ash, a Pszicho mókus című népszerű online animációs sorozat alkotói.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!