Szekeres Viktor

Megérkezett az Oszama bin Ládenes film utolsó előzetese

Nem csak a legújabb előzetes alapján tűnik úgy, hogy jó film lesz Kathryn Bigelow idei rendezése, a Zero Dark Thirty, hanem abból is, hogy a film meglehetősen jól szerepelt az eddigi díjátadókon.

A hazai premier időpontja furcsa módon még mindig nem ismert, pedig Amerikában már jövő héten pénteken, azaz december 19-én bemutatják a Zero Dark Thirty című Kathryn Bigelow-filmet, melynek megérkezett az utolsó előzetese. Valószínűleg mára már mindenki tisztában van azzal, hogy miről szól az alkotás: arról az elit csapatról, katonákról és hírszerzőkről, akik azon dolgoztak, hogy megtalálják és kiiktassák Oszama bin Ládent.


A főszerepben Jessica Chastaint láthatjuk majd, de mellette még szerepelni fog a filmben Jason Clarke, Joel Edgerton, Jennifer Ehle, Mark Strong, Kyle Chandler és Edgar Ramirez is. Bár az Oscar-jelölések kihirdetéséig még van pár hetünk, de azt már most biztosra lehet venni, hogy a Zero Dark Thirty az egyik nagy esélyese lesz a díjátadónak, hiszen nem csak tegnap kapott 4 Golden Globe-jelölést, hanem már korábban is több szervezet elismerte díjjal vagy jelöléssel a rendező, illetve a főszereplő munkáját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!