Szekeres Viktor

Újabb nagy név a női The Expandables-ben

Egy ismert sorozatszínész csatlakozott Gina Caranóhoz, így már két név várt ismertté az előkészületben lévő, női főszereplős The Expendables szereplőgárdájából.

A Variety adta hírül, hogy a Longmire című tévésorozat főszereplője, Katee Sackhoff is aláírt a 1984 Private Defense Contractors egyelőre még cím nélküli, női szereplős akciófilmjéhez, melyet a The Expendables - A feláldozhatók mintájára készítenének el. A szerepéről egyelőre természetesen semmit sem tudunk, de ez nem meglepő, hiszen még a filmről sem szivárogtak ki részletek.


Sackhoff ezzel már a második színész, aki leszerződött a produkcióhoz. A producerek még a projekt hivatalos bejelentése előtt megszerezték A bűn hálójában főszereplőjét, a küzdő sportokban igencsak jártas Gina Caranót. A filmet, akárcsak a The Expendablest a Lionsgate stúdió fogja Amerikában forgalmazni. Egyelőre a rendezőt még keresi, de arról természetesen már tudunk, hogy ki írta a forgatókönyvet: egy bizonyos Dutch Southern, akinek ez lesz az első mozis munkája.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Most nézem, ez a Bűn hálójában se nem túl nyereséges, se nem túl sokra pontozott film, ez bizony nagy büdös átlag, középszerű.
  • Zombee #2
    Fingom sincs, kik ezek a spinék... ez így egyelőre nem valami ütős produkció, ráadásul az Expendables mintája többet feltételezne, mint két ismeretlen nőszemély. A bűn hálójában főszerepe sem garancia az ismertségre, itthon pedig valami be sem mutatott sorozat szereplőjét kár nagy névnek emlegetni, bár szerintem ott is egy senki, ahol a Longmire már megy a tévében.
  • szomferi #1
    várom már, mint mókus az erdőtüzet...