Szekeres Viktor

Veszélyben a Machete 2 premierje

Nem biztos, hogy tavasszal bemutatásra kerülhet a Machete folytatása, a Machete Kills, ugyanis két gyártó cég keveredett nézeteltérésbe, melynek eredményeképp bírósági eljárás is indult.

A Machete második részével, a Machete Kills című filmmel kapcsolatosan az Overnight Productions produkciós cég múlt héten bejelentette, hogy el kíván szakadni a Robert Rodriguez-féle Quick Draw Productionstől. Ha az elszakadási kísérlet sikeres lesz, akkor bírósági határozat akadályozhatja meg a film premierjét, ugyanis annak jogait a forgalmazást tervező Open Road stúdió még a Quic Draw-tól vásárolta meg.

Az Overnight azért akarja semmisnek tekinteni megállapodását Robert Rodriguez cégével, mert állításuk szerint nem kapták meg a Texas állam adófeltételeivel kapcsolatos részletes információkat, mint ahogy a költségvetéssel kapcsolatos információkkal is adós maradt a cég, aminek köszönhetően az egyik producer díjazását állapíthatták volna meg. Mindez tehát azt jelentheti, hogy a többek között Danny Trejo, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Sofia Vergara, Charlie Sheen, Mel Gibson és Lady Gaga szereplésével készülő film eredetileg tavaszra tervezett bemutatója meghiúsulhat - persze csak addig, míg meg nem egyeznek a felek pár, mindkét fél számára kedvező tűnő feltételben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!