Szekeres Viktor

Remekül néz ki az új Schwarzenegger-film friss plakátja

Bár nem képregény-filmről van szó, de újabb képregényes stílusban készült plakátot kapott a The Last Stand, melyet jövő év elején mutatnak be Arnold Schwarzenegger főszereplésével.

Újabb képregényes rendezvény, újabb képregényes The Last Stand-plakát. Ez persze kissé meglepő, ugyanis Arnold Schwarzenegger legújabb, Amerikában január 18-án bemutatásra kerülő filmjét nem feltétlenül gondolná az ember rajongói darabnak, de mindenképp dicséretesek a gyártó stúdió a film népszerűsítésére irányuló erőfeszítései. A A lenti plakátkép egyébként a New Yorkban megrendezésre került Comic Conra készült - és teljesen más stílusú lett, mint a film nem is olyan régen kiadott másik képregényes plakátja.

Schwarzenegger mellett egyébként még Zach Gilford, Forest Whitaker, Luis Guzman, Rodrigo Santoro, Johnny Knoxville, Alexander, Eduardo Noriega, Peter Stormare, Harry Dean Stanton és Genesis Rodriguez jut fontosabb szerephez a The Last Standben, mely a rendező, a koreai Kim Jee-Woon első angol nyelvű filmje lesz. A sztori egy egy seriffről fog alakítani, aki az amerikai-mexikói határ mentén szolgál egy kisvárosban. Éppen ott ahonnan Mexikóba kíván szökni egy FBI-őrizetből meglépett, hírhedt drogbáró.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stefling #4
    Várós! x)
  • Zombee #3
    Piszok jó plakát. Nekem az előző is tetszik, nem bánnám, ha a film ilyen lenne majd. Egyre biztosabb, hogy ez moziban nézős lesz, és a celluloidos moziban fogom megnézni, és ott fogok tapsolni örömömben.
  • tomboy013 #2
    Végre egy érdekes plakát, nekem tetszik.
  • G22 #1
    Király