Szekeres Viktor

Végre magyar plakát a januári Schwarzenegger-filmnek

"Nyugdíj helyett a pokolba", így szól az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Erőnek erejével című akcióthriller magyar plakátjának szlogenje. A filmet január végén nézhetjük meg.

Január 24-e nem jöhet el elég hamar, hiszen akkor mutatják be idehaza az Erőnek erejével (The Last Stand) című Arnold Schwarzenegger-filmet, addig ringathatjuk magunkat vélt vagy valós nosztalgiába a színész filmjeivel kapcsolatban, akkor fog kiderülni, hogy a film az egykori kaliforniai kormányzó klasszikusait fogja-e megidézni, vagy éppen azt az időszakot, amikor sorra gyártotta a gagyikat. Érdekesség, hogy a 16-os korhatár-karika mellett Johnny Knoxville és a neve is rákerült a plakátra, pedig Schwarzenegger korábban az "egyszemélyes" filmjeiről volt inkább nevezetes.

Knoxville arckifejezése ráadásul vidámságot sugall, bár a film történetét olvasva, nem biztos, hogy túlságosan vidám alkotásra kell számítanunk. Schwarzenegger Owens seriffet fogja alakítani, aki életét egy határmenti kisvárosban szenteli a bűnözés elleni küzdelemnek. Mindennek persze nyomós oka van, az egykori Los Angeles-i rendőr így vezekel azért, mert egykori társa hibája miatt megbénult egy félresikerült akció során.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #3
    Hát nem tudom, sztem Svarci filmjei közül 10-ből 7 biztos, hogy kultusz, terminator, total rec,conan, pred, és sorolhatnánk...
  • hunwhite #2
    Számomra inkább etalonokat mutatott a műfajban.....
    Persze biztosan jobb a sok nyomi zombis film, horror na meg ugye játékokban is ezt a modot nyomják a gagyik :)
  • jawarider2 #1
    "vagy éppen azt az időszakot, amikor sorra gyártotta a gagyikat."

    Volt egy-két gyenge filmje de talán időszaknak azért nem nevezném :)