Szekeres Viktor

Nemsokára két, Fehér Házas, terroristás film érkezik

Nem most fordul elő először, hogy két hasonló történettel bíró film kerül bemutatásra az amerikai mozikban egymáshoz meglehetősen közeli időpontban.

Melyik érdekel jobban?
  • White House Down
  • Olympus Has Fallen
Teljesen véletlenül egymáshoz elég közel mutatják be a 2013-ra tervezett Fehér Házas, terroristás filmet Amerikában. Az eddig is ismert volt, hogy Roland Emmerich legújabb rendezése, a White House Down, 2013. június 28-án kerül bemutatásra. A Channing Tatum, Jamie Foxx, James Woods és Maggie Gyllenhaal főszereplésével készült filmben egy paramilitáns csoport foglalja el a Fehér Házat és a titkosszolgálat egyik ügynökére vár a feladat, hogy megvédje az amerikai elnök életét.

Emmerich filmje a Sony-nak készül, de a FilmDistrict is készül egy hasonló produkcióval, miután megvásárolta a Millennium Films által gyártott Olympus Has Fallen amerikai forgalmazási jogait. Az Antoine Fuqua által rendezett film Gerard Butler, Aaron Eckhart és Morgan Freeman április ötödikén kerül majd bemutatásra Amerikában, a története pedig egy lejáratott titkosszolgálati ügynökről szól, akinek a segítségét kérik, amikor terroristák foglalják el a Fehér Házat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!