Szekeres Viktor

Remek, tévés előzeteseket kapott a Hobbit

Pár éve, amikor bejelentették A hobbitot, majd elég sokáig halasztották a forgatás megkezdését, nem sokan remélték, hogy egyszer kijelenthetik: már csak alig másfél hónap van hátra a premierig.

Már nincs túl messze A hobbit: Váratlan utazás (The Hobbit: An Unexpected Journey) december 13-ra kiírt premierje, amit mi sem jelez jobban, mint az, hogy már a tévében is elkezdték reklámozni Peter Jackson filmjét, mely J.R.R. Tolkien regénye alapján készült. A Zsákos Bilbó kalandjait megéneklő történetben rengeteg főbb szereplő lesz, felsorolásuk egy fél oldalt igénybe venne, így elég csak a legfontosabbat említeni, Martin Freemant.


No, meg arról sem érdemes megfeledkezni, hogy jó páran ismét láthatóak lesznek a Gyűrűk ura-trilógiából, többek között visszatér Ian McKellen és Andy Serkis, valamint kisebb szerepekben ismét fel fog tűnni Cate Blanchett, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving, Elijah Wood és Orlando Bloom is. Mint az ismert, Peter Jackson kérésére nemrég a stúdió úgy döntött, hogy nem csak két epizódot kapnak A hobbit-filmek, hanem hármat, így a további forgatásokra újabb színészek is csatlakozhatnak a filmekhez.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!