Szekeres Viktor

Megvan a harmadik Hobbit-film címe és premier dátuma

A Hobbit-filmek gyártói nem szerették volna, ha túl sok idő telne el a második és a harmadik epizód között, így 2014. tele helyett már nyáron meg lehet nézni a trilógia zárórészét.

A Warner Bros. Pictures és a Metro-Goldwyn-Mayer Pictures közös sajtóközleményben jelentette be, hogy a A hobbit: Egyszer oda, aztán vissza (The Hobbit: There and Back Again) 2014. július 18-án fog bemutatásra kerülni Amerikában, s minden bizonnyal a világ majd minden országában, természetesen Magyarországon is világpremierrel lehet számolni. Aki a cím és a dátum láttán hirtelen megijedt, azt megnyugtatnánk azzal, hogy bár eredetileg ez a második Hobbit-film címe lett volna, végül a harmadik epizód kapja teljesen érthető módon a fenti elnevezést.

A második rész tehát új címet kapott, ez a The Hobbit: The Desolation of Smaug lesz, a premier időpontja pedig maradt 2013. december közepe. Az első epizóddal kapcsolatban természetesen minden változatlan, címe A hobbit: Váratlan utazás (The Hobbit: An Unexpected Journey) lesz, a magyar bemutatóra pedig idén december 13-án fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • H3nG #4
    Ezzel egyáltalán nem értek egyet. A hobbit története sokkal pörgősebb és mozgalmasabb lévén hogy a fiatalabb korosztályt(akiknek a könyv szól) nehezebb lekötni. A gyűrűk ura megfilmesítése nagyon jól sikerült és ezért nem kétlem hogy PJ a hobbitot sem rontotta el(persze várjuk ki). A 3. rész bejelentése engem is meglepett viszont tudva hogy mennyi kiaknázatlan be nem mutatott/meg nem filmesített rész van Tolkien világában. Hány történet, kaland, vissza utalás van a történeteiben amiket néhol még a könyvben sem fejt ki. Nem kétlem hogy akár 10részt is simán ki lehetne tölteni értelmesen.

    Az meg hogy valaki Tolkien könyvét leszólja mert megpróbál minél több szálat elvarrni egyenesen siralmasnak tartom. Tényleg milyen frenetikus lett volna ha a csata végén elcsattan egy csók és már megy is a függöny. Én nagyon örültem neki sőt a jegyzetek is elolvastam. Mikor végül hallotam a HOME sorozatról hogy mennyi mindet alkotott még ezeken kívül...És ezzel nem hiszem hogy egyedül vagyok. Figyelembe kell venni hogy Tolkien nem egy 'átlagos' fantasy író volt. Főleg kedvtelésből írt. Így a történetei nem mindig érnek véget egy győzelemnél sőt általában tovább folynak. Újabb karakterekkel rokonokkal ellenségekkel. Ezért nem érezte soha hogy kész lenne a Szilmarilok. Van akinek ez tetszik van akinek nem. De hogy ezt valaki negatívumként említse...
  • BrockSamson #3
    Pontosabban az A Kiraly visszaterben lattuk, hogy lehet hunek lennei Tolkienhez, aki maga is unalomig elhuzza a tortenet veget, sot meg felesleges kiteroket is tesz.
  • GaborT28 #2
    Hát kell a pénz! Örüljünk, hogy csak 3 lesz! A király visszatérben már láttuk, hogyan lehet unalomig elnyújtani egy jó történetet. Íme az újabb példa.
  • Celeborn #1
    Most ezt én ezt most nem értem. Nem arról volt szó, hogy 2 részes lesz?