Szekeres Viktor

Újabb titkolt Hobbit-szereplőről hullott le a lepel

Egy elf lány után egy goblint is megnézhetnek maguknak azok, akik már várják A hobbit: Váratlan utazás premierjét, melyre itthon december 13-án fog sor kerülni 2D-s és 3D-s formátumban.

A minap derült ki egy játék hátoldalának köszönhetően, hogy fog kinézni az Evangeline Lilly által alakított Tauriel A hobbit: Váratlan utazásban, most pedig egy újabb játéknak köszönhetően a goblinkirályról is lehullt a lepel. Azonban míg Tauriel esetében mondhatni egy fényképet nézhettünk meg, addig most csak műanyag játékfiguraként láthatjuk a filmben Barry Humphries által alakított karaktert, akit motion capture-technológiváal fognak életre kelteni, tehát egy, a Gollamhoz hasonlóan megvalósított teremtményről van szó.


A goblinkirály mellett egyébként a Peter Jackson-féle videónaplókból, valamint az előzetesekből is jól ismert Tölgypajzsos Thorint láthatjuk. A hírek szerint egyébként nemsokára újabb játékokról készített felvételek áraszthatják el a netet, mert a kapcsolód termékeket áruló boltok a napokban kapták meg az általuk rendelt szállítmányokat, s nemsokára már a rajongók is kézbe vehetik a legtöbb figurát, melyek az első Hobbithoz készültek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!