Szekeres Viktor

Ötféle új előzetes érkezett a Hobbithoz - már szinkronnal is

Peter Jackson A hobbit: Váratlan utazással kapcsolatos meglepetéseket ígért a Tolkien-hétre, de azt senki sem gondolta, hogy mindez azt jelenti, hogy öt új előzetes is bemutatásra kerül.

Elég sok idő eltelt már azóta, hogy bemutatták A hobbit: Váratlan utazás című Peter Jackson-film első előzetesét, de ahogy megígérte nekünk a héten a rendező, szerdán sor került az új trailer premierjére is. Sőt, a Tolkien-hét alkalmából Jackson azt ígérte, hogy még jó pár meglepetésben lehet része a rajongóknak. Nos, a meglepetésre alig pár órával az előzetes megjelenése után derült fény, ugyanis nem csak egy előzetes érkezett, hanem öt. vagy másfél, ahogy tetszik.


A készítők ugyanis, talán a Szörny Rt. második részének kampányát irigyelhették meg, s úgy döntöttek, hogy a "fő előzetest" több különböző befejezéssel látják el, így akár ötször is megnézhetjük a képsorokat. (Persze aki akarja, kezelheti úgy is mindezt, hogy csak egy trailer van, de akkor ahhoz majdnem másfél perc bónusz anyag is érkezett a zárójeleneteknek köszönhetően. Az alul lévő videón meg lehet nézni az öt zárójelenetet összefűzve: van köztük Gandalf-központú, a Fullánkról szóló, valamint Bilbóval, Gollammal és persze a törpökkel foglalkozó is. Sőt, a magyar honlapon már szinkronnal is megtekinthető az 5 előzetes.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnar360 #2
    whaoo remek, hogy ilyen hamar megcsinálták és csak nekem tünik fel, hogy Gandalf hangja újra a régi? az első elözetesben másvolt ha jol emlékszem.

    egyébként én nem vagyok elégedett teljesen...Gandalf hangja sokat javit rajta bár, de Bilbo hangját azért szokni kell, Golem hangja is picit rozsdásodott vagy mivle még fiatalabb a történetbe is (kinézetén is latszik ami jo pont) és azért, bár nem hiszem.

    Ami rögtön szembetünt, hogy mikor két törp bekopogtat az ajtón és mondja, hogy szolgálatára, az angolul sokkal jobban átjött, ízesebb volt, dialektus vagy mi végett is:)

    Persze nyilván majd ha megkapják 1-2 hónap mulva a teljes filmet, akkor lehet mégtökéletesebbre próbálják csinálni, ez valszeg nem a végleges verzio, sőt biztos.
  • CaptainRumi #1
    Hosszú idő óta az első magyar szinkron amivel elégedett vagyok...nagy szó :P