Szekeres Viktor

Így fog kinézni a Lost főszereplője a Hobbitban

Bár nem a filmeseknek köszönhetően, de kiszivárgott az első kép a Hobbit azon karakteréről, akit nem Tolkien teremtett meg, hanem a forgatókönyv írói. Taurielt Evangeline Lilly fogja játszani.

A hobbit: Váratlan utazás meglehetősen illusztris szereplőgárdával rendelkezik, de a marketing kampány inkább csak a Bilbót alakító Martin Freemanre koncentrált, valamint a törpökre (Thorin, Óin, Glóin, Ori, Dori, Nori, Fili, Kili, Bifur, Bofur és Bombur, Dwalin és Balin). Azonban hiába titkolóznak a filmes marketingesek, ahogy közeleg a film decemberi premierje, úgy kerül egyre több a sorozathoz kapcsolódó termék a boltok polcaira, melyek olykor eddig nem látott részleteket fedhetnek fel.

Ezek az eddig nem látott részletek például új, még meg nem mutatott karakterek is lehetnek, mint ahogy a fenti kép mutatja, mely egy játék hátoldaláról készült és a Lost - Eltűntekből ismert Evangeline Lilly-t ábrázolja, aki A hobbit: Váratlan utazásban egy tündét fog alakítani, Taurielt. Tauriel azért érdekes karakter egyébként, mert nem tűnik fel Tolkien regényében, az ő megteremtését a forgatókönyvírók érezték szükségesnek.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SpyWeb #7
    Ez a nő a Lost legellenszenvesebb karaktere volt számomra.
  • WoodrowWilson #6
    Szerintem jó húzás, Tolkien erősen hanyagolta a nőket. Csak rendesen illesszék be a sztoriba, ne valami értelmetlen karakter legyen.
  • gombabácsi #5
    totál nem illik ez a nő a GYU világba...
  • wraithLord #4
    Igazad van, ez mondjuk eszembe sem jutott. Így könnyebb lesz megszokni. :)
  • Celebrau #3
    Taur = erdő
    iell = lány
    Tauriel ~ Erdő lánya
    Ez sinda nyelv. Ennél "elfesebb" nem lehet. :)
  • H3nG #2
    Jajj csak szerelmes szálat ne csak azt ne... :(
  • wraithLord #1
    A cikk ikonján miért Monaghan van? :D

    Nem igazán hasonlít az a kép Evangeline Lillyre. Hogyan jöttek rá, hogy ő az... X)

    Valami normális nevet is kitalálhattak volna az elf csajszinak, ez a Tauriel nem hangzik túl "elfesnek". Inkább a WoW-ban a taurenek legnépszerűbb mosópormárkája lehetne, vagy a Diabloban a nyolcadik (nőnemű) főgonosz - igaz, Tathametnek csak 7 feje volt... :D Szóval hiába a '-riel', valahogy nem oké. De hát mindegy, ez legyen a legnagyobb gond, majd megszokom... :)