Szekeres Viktor

Ilyen lesz a spéci 3D-s Hobbit-szemüveg

Idén sokan A bosszúállókat is a premier alkalmára külön készített 3D-szemüvegben nézhették meg. Természetesen A hobbit-mozifilmek első darabja is kap egy hasonlót.

Amerikában már nem az első film készül saját, dizájnos szemüvegekkel a 3D-s előadásokra, hiszen a stúdiók is tudják, hogy jópofa ajándékokkal és egyéb kedvességekkel az emberek könnyebben győzhetőek meg arról, hogy több pénzt adjanak ki bizonyos dolgokra. Ennek megfelelően az első Hobbit-mozifilm premierjére is készülnek limitált példányszámban direkt a bemutatóra tervezett, gyűjtőknek minden bizonnyal sokat jelentő 3D-szemüvegek.

Klikk ide! Klikk ide!

A szemüvegek sajnos csak a kiválasztott mozikban lesznek elérhetőek, ezek sokszor külön szerződés kötnek a stúdióval, s valószínűleg itthonra sem nagyon fog jutni hasonló célszerszám, azonban aki nagyon szeretne egyet, az az eBay-en valószínűleg vásárolhat majd magának. Mint azt már remélhtőleg mindenki tudja, Peter Jackson első Hobbit-filmje itthon A hobbit: Váratlan utazás címen december 13-tól lesz látható, de azt még két epizód fogja követni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • H3nG #3
    Nah végre egy hobbitos hír ami teljesen hidegen hagy :D se a 3D se a szemüveg nem érdekel :)
  • Narxis #2
    NEED
  • Zoliz #1
    Talán pár ezer kínai kópia ide is eljut és élvezhetjük a műanyag csodát