Szekeres Viktor

Újabb videó az ősz egyik látványfilmjéhez

Nem csak a robbanások és különböző fantázialények számítógéppel történő életre keltése jelenthet lenyűgöző látványt a moziban, hanem például a természet ábrázolása is.

A napokban megérkezett az első részlet Ang Lee legújabb filmjéből, a Pi élete (The Life of Pi) című regényadaptációból. A gyönyörű előzetest már meg lehetett nézni korábban, így nem meglepetés a mostani klipecske minősége sem - az más kérdés, hogy ki mennyire fogja vásári fogásnak tartani a 3D-s megjelenítéssel való trükközést. Első blikkre tipikus mintapéldáját láthattuk annak, amikor nem az effektek vannak a filmért, hanem a film az effektekért.


Remélhetőleg azonban a látszat csal, s Ang Lee ajánlója a videó elején is ebben a hitben hagyja az embert. A Twentieth Century Fox Film gyártásban készült Pi élete Amerikában már november 21-től látható lesz a mozikban, itthon pedig december 20-ig kell várnunk a bemutatóra. A Yann Martel regénye alapján született film Suraj Sharma, Irffan Khan, Gerard Depardieu, Adil Hussain és Rafe Spall főszerelésével lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!