Szekeres Viktor

Mozifilmben dolgozzák fel a Guiness Rekordok könyvét

Úgy tűnik, hogy a hollywoodi ötletgyár kiapadhatatlan, hiszen az író fantáziája képes volt táblás játékok és 8 bites videójátékok köré is történetet kitalálni - most pedig a Rekordok könyve került sorra.

A Deadline információi szerint a Warner Bros. stúdió megvásárolta a Guiness Rekordok könyvének mozis feldolgozásai jogait. A The Guinness Book of World Records-film forgatókönyvét Danny Chun írta és egy kalandfilmes sztorit képzelt el a népszerű kiadvány köré. A szkriptről nem sokat tudni, a hivatalos leírás azonban a történetet a XX. század közepére helyezi.

A leírás szerint az Rekordok könyvének 55 éves története egy egyszerű kérdéssel kezdődött, melyet a Guiness sörfőzde vezetője, bizonyos Sir Hugh Beaver tett fel egy vadász délután során vendégeinek. A kérdés mindössze annyi volt, hogy melyik Európa leggyorsabb madara? Meg is indult a találgatás és a vita, azonban a válaszra még Sir Hugh Beaver könyvtárában sem leltek. Ekkor jött rá hősünk, hogy valószínűleg világszerte maradnak megválaszolatlanul hasonló kérdések, így hát segítőivel össze is állította a legek gyűjteményét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    "Vagy esetleg a világ legrövidebb könyveiből:
    Stallone S. : A színjátszás alapjai"

    szerintem egy oscar-jelölt színész esetében FAIL ilyesmiről beszélni.
  • KRTuning #1
    Egy új eseményekből álló Darwin-díjasok filmet is ránk szabadíthatna Hollywood, az is kimeríthetetlen ötlettár.