Szekeres Viktor

Gyönyörű lett a Pí élete előzetese

Már az előzetes fotók alapján sejteni lehetett, hogy gyönyörű lesz a Pí élete, s erről a hivatalos előzetes megérkezte után saját szemünkkel is megbizonyosodhattunk.

Már magyar felirattal is elérhető a Pí élete (Life of Pi) első előzetese, s ahogy az várható volt, gyönyörűen néz ki a film, de persze Ang Lee-től erre számítani is lehetett, különben nem vág bele olyan megfilmesíthetetlennek tartott regény adaptálásában, mint amily Yann Martel bestsellere. Egyes jólértesültek a képsorok láttán máris nagy esélyesként emlegetik a filmet az Oscar technikai, illetve vizuális kategóriáiban.


Az Amerikában november 21-én 2D-ben és 3D-ben is bemutatásra kerülő Pí életének főszereplője (Suraj Sharma) egy fiatalember, aki egy állatokat szállító hajó katasztrófáját követően egy mentőcsónakban köt ki - egy sebesült zebrával és egy éhes bengáli tigrissel. A filmben Sharma mellett még fel fog tűnni Tobey Maguire, Irffan Khan, Gerard Depardieu és Adil Hussain.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden #2
    Az utolsó bálnás jelenet kb az 1982-es tron vizualizációjával vetekszik, máshol meg ordít hogy kék háttér előtt vették fel és teljesen élettelen a háttér. Van még pár hetük simítani rajta.
  • Yodafon #1
    Beszabehu!