Szekeres Viktor

Csütörtöktől olcsóbb mozijegyeket vehetünk

Egy ideig ismét olcsóbban mozizhatunk, azonban a Filmünnephez hasonló akciók is jelzik, hogy hosszabb távon nem éri meg olcsóbban adni a jegyeket, hiszen az 50%-os ár mellé nem társul kétszerannyi néző hozamosabb ideig.

Pár éve még egy majdnem minden mozira kiterjedő moziünnep keretében lehetett a szokásosnál kevesebb pénzért mozijegyet venni idehaza, azonban egy ideje ezt a rendezvényt egyéni akciók, egyes mozik, vagy moziláncok által szervezett promóciók váltották fel. Ilyen lesz a Cinema City-mozikban rendezett Filmünnep is, mely október 11-től 14-ig fog tartani, azaz csütörtöktől vasárnapig.

A Filmünnep ideje alatt premier előtti vetítésekre fog sor kerülni, sztárjegyszedők tűnhetnek fel a mozikban és hazai filmkülönlegességeket is meg lehet majd tekinteni. De persze a nézők számára a legfontosabb a jegyár: hagyományos, 2D-s filmekre 690 forintért, 3D-s alkotásokra pedig 890 forintért lehet bejutni. (A 3D-s vetítésekre nem elég, hogy 200 forinttal többet kell fizetni, még ingyen szemüveget sem biztosítanak a mozik, gy vagy sajátot kell hozni, vagy 200 forintért vásárolni kell a helyszínen egyet.) Akinek van Mastercard Paypass kártyája, órája vagy matricája és azt használja fizetésre, az ajándékjegyet is fog kapni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!