Szekeres Viktor

Októberben új magyar mozifilm

Az Ónodi Eszter főszereplésével készült Aglaja a Ristretto Distribution és a Katapult Film közös forgalmazásában október 11-én kerül a hazai mozikba.

Deák Krisztina 2009 és 2011 között forgatott filmjét, az Aglaja című magyar-lengyel-román koprodukciót hamarosan végre a közönség is megtekintheti, a premierre október 11-én fog sor kerülni. Az Aglaja Veteranyi, német nyelven publikáló, magyar-román származású írónő önéletrajzi regényén alapuló film egy anya és lánya egymásrautaltságáról, a családjuk széthullásáról, az összetartozás nagyszerűségéről és átkáról, a felnőtté válásról szól. Mindezt egy Nyugatra menekült kelet-európai artistacsalád kálváriáján keresztül meséli el.

A filmben többek között olyan színészeket látunk, mint Bogdán Zsolt, Kamarás Iván, Jordán Adél, Lázár Kati, Bálint András, Keresztes Tamás, Börcsök Enikő és Molnár Piroska, Aglaját pedig hatévesen Jávor Babett, tizenhat évesen pedig Móga Piroska fogja alakítani. A filmet Budapesten, Bécsben, Constanzában és Berlinben forgatták

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!