Szekeres Viktor

Újabb nagyszerű Hobbit-videó

Az eddigi Hobbit-videónaplók hossza már majdnem egy normál mozifilm játékidejét teszi ki. a legújabb epizód a nyolcadik és természetesen még további részek várhatóak a munkálatokról.

Peter Jackson és stábja egy percet sem pihen, hiszen amellett, hogy a két Hobbit-film utómunkálatait végzik, egy újabb 15 perces videónaplót raktak össze a rajongók részére, mely biztos, hogy nem kis munka volt. Ezúttal a Comic-Connal foglalkozik röviden a videó, majd pedig Peter Jackson nekünk is megmutatja, hogy miképpen zajlottak a filmek utolsó forgatási napjai.


A színészek és a stábtagok mesélnek nekünk élményeikről, s közben láthatjuk, hogy tényleg egy összetartó családként viselkednek azok, akik a Hobbit-filmeken dolgoztak. A forgatás tehát véget ért, azonban a videónaplók sora folytatódni fog, hiszen Jackson tervei szerint az utómunkálatokról is be fog számolni. A videókat továbbra is a rendező Facebook oldalán érdemes keresni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kferro #3
    Remek videó, mint mindig.
  • Wandor #2
    Valószínűleg olyan karakterek, akiket PJ nem kíván a premier előtt bemutatni a nagyközönségnek. Az egyik a sziluettje alapján vélhetőleg Radagast lesz.
  • bcrics #1
    13:25-nél miért van kispoilerezve 2 figura?