Szekeres Viktor

Az ősz másik sokak által várt új sorozata is a neten

A magát a világ legkisebb atomhatalmaként deklaráló atomtengeralattjáróról szóló sorozat csak szeptember végén kerül bemutatásra Amerikában, azonban az első részét bárki megnézheti.

Az ősz egyik leginkább várt amerikai tévésorozata a posztapokaliptikus Revolution mellett a Last Resort, mely egy atomtengeralattjáró legénységéről szól. A hajó kapitánya megtagad egy esetlegesen több millió élet kioltásával járó tűzparancsot, mert nem biztos annak forrásában, s ezzel kiváltja a kormány haragját, mely közellenségnek bélyegzi meg a legénységet. A tengeralattjáró ezt követően atomfegyvereivel semleges vizekre "vonul", a legénység tagjai pedig megpróbálnak új életet kezdeni.


A sorozat premierjére az ABC csatornán fog sor kerülni szeptember 27-én, azonban a Yahoo jóvoltából már bárki megnézheti az első részt. Az ABC minden bizonnyal bízik a Shawn Ryan részvételével készült első részben, s azt reméli, hogy a premier előtti sugárzásnak köszönhetően minél szélesebb közönséghez fog eljutni a sorozat jó híre. Itthon a Last Resort az AXN-en és/vagy a TV2-n kerülhet bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!