Szekeres Viktor

Az első kép Kevin Spacey tévésorozatából

Tavaly a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey is elcsábult a tévésorozatok irányába, úgy döntött, hogy a House of Cards főszereplője lesz. Most már azt is láthatjuk, hogy fog kinézni a szériában.

2011. márciusában jelentette be a Netflix stream-szolgáltatás első sajátgyártású sorozatát, a House of Cards-ot, melyre azonnal felfigyelt a sajtó, hiszen nem mást választottak főszereplőnek, mint Kevin Spacey-t, az első rész rendezésére pedig David Finchert kérték fel. A Netflix ráadásul rögtön két évadra kötelezte el magát, azaz 26 epizódot gyártanak le a politikai thrillerből. A forgatás már régóta zajlik, most az első kép is megérkezett, melyen Spacey-t Robin Wright társaságában láthatjuk.


A Netflix sorozatát a szolgáltatás több mint 20 millió előfizetője nézheti majd meg, de egyelőre a premier dátumáról még nem tudunk semmit. A pilotot A hatalom árnyékában című film forgatókönyvírójának, Beau Willimonnak a szkriptjéből forgatta Fincher. A hatalomról, korrupcióról és hazugságokról szóló sorozat alapjául a hasonló című könyv, illetve BBC-minisorozat szolgált. Spacey és Penn mellett még olyan színészek kaptak fontosabb szerepet benne, mint Constance Zimmer, Corey Stoll, Kate Mara és Sandrine Holt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zocsi #1
    Hűű, ez várós; Kevin Spacey nagy koponya!
    A téma izgalmas, jól jönne már egy kicsit komolyabb széria is. A pilot-ot megnézném, kíváncsi vagyok, hogy Beau Willimon most mélyíti-e a karaktereit és ad-e rendes klimax-ot a történetnek vagy elsimítja az egyébként ígéretes hullámokat a sztoriban, ahogy a Hatalom Árnyékában is tette?