Szekeres Viktor

Felélesztenek egy klasszikus scifisorozatot

Nem sok kultikusabb angol scifisorozat van a Red Dwarfnál, így minden bizonnyal a műfaj rajongói már lélegzetvisszafojtva várják a szeptembert, amikor is folytatódhat a klasszikus szitkom.

Ősszel kerül képernyőre Angliában, a Dave-en a Red Dwarf 10. szezonja, melyet decemberben és januárban rögzítettek, szituációs komédia lévén természetesen élő közönség előtt. Mindez nemcsak azért bír hírértékkel, mert egy kultikus angol sorozatról van szó (ráadásul egy scifiről), hanem mert a sorozat 1988-tól 1999-ig volt képernyőn, s egy 2009-es, három részes különkiadástól eltekintve már több mint egy évtizede már csak az emberek emlékezetében él.


A 10. évad berendelésében minden bizonnyal nagy szerepe volt a 2009-es Back to Earth sikerének (ezt vehetjük 9. évadnak), és ezúttal már nem csak 3, hanem 6 epizódon át lehet röhögni a régről ismert űrhajós legénység kalandjai. A rajongók számára ugyancsak remek hír lehet, hogy a Red Dwarf X zenéjét az a Howard Goodall szerezte, aki az eredeti széria első 7 szezonjának muzsikáját is komponálta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csabipapo #2
    Szeretem az angol cuccokat.A Doctor Who? a kedvenc sorozatom, ezt is biztosan kipróbálom majd!
  • Loverman #1
    "Nem sok kultikusabb angol scifisorozat van a Red Dwarfnál" Doctor Who? Ja végülis azt mondta nem sok, nem azt hogy nincs