Szekeres Viktor

Leállították a Fringe forgatását

Az egyik színész betegsége és gyógykezelése miatt két hétre leállították a Fringe című scifi-sorozat forgatását. Szerencsére ez a döntés nem veszélyezteti az évadpremiert, melyre szeptemberben kerül sor.

Alig kezdték el forgatni a Rejtély (Fringe) című scifi-sorozat ötödik szezonját Vancouverben, a készítők a stúdióval egyetértésben a munkálatok leállítása mellett döntöttek. A lépés oka John Noble gyógykezelése volt. A színész ugyanis alvásproblémákkal küzd, melyet vélhetően az elmúlt hetek meglehetősen feszített munkatempója váltott ki nála. A Waltert alakító ausztrál színész nemrég érkezett vissza hazájából, hogy részt vehessen a San Diegóban megrendezésre került Comic-Conon, s azt követően is meglehetősen sokat utazott, s tette mindezt minimális pihenéssel.


A leállás nagyjából két hetet fog igénybe venni, azonban ez nem befolyásolja a sorozat utolsó szezonjának szeptember végi amerikai premierjét. A készítők ugyan megpróbáltak Noble nélkül forgatni, felvettek pár olyan jelenetet soron kívül, amiben nincs benne Walter karaktere, azonban hamar rájöttek, hogy megvalósíthatatlan lenne az, hogy előredolgozzanak és utólag forgassák le a kimaradt jeleneteket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #4
    januárban,

    amerikában is ez van. belekezdenek a sorozatokban, és ami lrdekli a nézőket, azokat folytatják. ebben nincs ördöngösség, teljesen érthető dolog. ha választhatnak, hogy 600 ezres vagy 1 milliós nézettésgű sorozatot adjanak, minek adjék utóbbit?
  • Relixo #3
    És vajon nálunk mikor szándékoznak folytatni ? Totál szánalom,hogy minden sorozatba belekezdenek de még csak le se adják az első évadot sem,vagy éppen félbe hagyják évekig(vagy örökre).
    Persze letöltöm megnézem,nem gond....aztán sírhatnak,hogy nincs néző a drágán megvett,leszinkronizált sorozatra. De ez a mentalitás ami a mai hazai csatornákon megy,borzalmas. Lassan már nem is kell tv, csak net azt kész, így legalább nincs agybutító reklám,meg valóságshow majmok sem.
  • falu #2
    Ha nem lenne zárva a kapu akkor át lehetne hozni a másik Waltert :D
  • Narxis #1
    Remélem semmi komoly baja nincs. Elképesztő, hogy mennyire együtt "él" azzal amit csinál, szinte már úgy tűnik, hogy nem csak színész hanem rajongó is mert annyira lelkesen beszélt a szerepéről és a következő évadokról is korábban.