Szekeres Viktor

Kiemelt premierrel tér vissza a képernyőre a Survivor

Régi játékosokkal vág neki nemsokára a Survivor című szigetes túlélő valóságshow legújabb szezonja. Ezúttal a forgatásokra a Fülöp-szigeteken került sor.

Amerikában szeptember 19-én szerdán, egy kiemelt 90 perces premierrel fog elstartolni a Survivor: Philippines, a Survivor című valóságshow 25. szezonja, mely ahogy a címe is mutatja, a Fülöp-szigetek egyik szigetén került felvételre. Ez a nap egyébként a reality-műfaj rajongóinak nagy napja lesz, hiszen a "szigetelő" túlélő show nyitányát az amerikai Big Brother 14. kiadásának fináléja fogja követni, szintén 40 percben.

** A Survivor: Philippines a mostanában megszokott "visszatérő játékos"-csavart egy újabb szinte fogja emelni, hiszen nem két, hanem három régről ismert arcot hoz vissza, akik egy-egy hat fős törzsbe fognak kerülni, így alakítva ki a 25. szezon 18 fős játékos létszámát. A visszatérők ezúttal nem egyszerűen csak korábbi népszerű játékosok, hanem mind olyanok, akik egyszer nem tudták végigjátszani a Survivort, mivel sérülés vagy egyéb egészségügyi probléma miatt evakuálták őket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!