Szekeres Viktor

Megvan, mikor tér vissza a Big Brother

Amerikában sosem volt akkora siker a Big Brother, mint itthon, azonban a szolid teljesítménynek köszönhetően a reality a 14. szezonját is megérte, s ez idén nyáron kerül képernyőre.

Az amerikai CBS közzétette nyári műsorrendjét, igaz a csatorna hagyományosan viszonylag keveset törődik a nyarával, jobbára csak sikersorozatait ismételgeti, melyekkel könnyedén győzi le vetélytársait. Azonban a CBS-en már majd egy évtizede a Big Brotherről is szól a nyár, s a veterán reality idán a 14. szezonjával fog jelentkezni, mely július 12-én, egy csütörtöki napon indul, s szokás szerint egy héten háromszor 40 percben lesz látható - még vasárnap és szerdán lesznek láthatóak a valóságshow epizódjai.


Az amerikai Big Brother műsorvezetője ismét csak Julie Chen lesz, s természetesen új csavarok is lesznek a kedvelt játékban, bár ezekről egyelőre nem szólt a csatorna közleménye. A tervek szerint a CBS szerdánként egy reality-blokkot fog kialakítani, hiszen július 22-én ezen a napon, a Big Brother után fogják bemutatni a 3 című randizós valóságshow-t. A csatorna harmadik nyári reality-je a kutyakiképzős Dogs in The City május 30-án fog indulni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Reg5 #6
    Azok sztem nem pont innen tájékozódnak az amcsi sorozatokról.
  • Vanek úr #5
    Nem fogják megváltoztatni. Sajnos Viktor direkt ír ilyen bulváros/átverős hírcímeket, mert így többen olvasnak bele - és a hirdetőknek, meg egyéb helyeken ez számít. Az nem érdekel senkit, hogy aki ide beleolvasott, az nem e miatt kattintott ide; csak az, hogy beleolvasott a hírbe (így lehet bele reklámot is tenni, mert akkor abból majd jól jön a pénz).
  • dresden1 #4
    A magyar BB-ről akartál olvasni és te beszélsz bulvár mániáról? Vannak, akik nem várják meg a magyar premiereket és a netről letöltik a sorozatokat az amerikai premier másnapján. Képzeld.
  • Dynamic #3
    Arról esetleg van már hír, hogy a vietnámi Legyen ön is milliomos mikor tér vissza és ki lesz a műsorvezető?
  • fapapi #2
    Kit érdekel az amerikai műsor? Vagy nem tudok még róla de elkezdem nézni?
    Változtassátok meg a címet, mert azt hittem, hogy a tv kettő újra belevág, és érdeket volna mire számítanak. Nem volt érdekesebb hír? Frissült a thunderbird meg a firefox írtál volna erről.
    Amerikai BB :))) Viktor komám ha ennyire bulvár mániás vagy menj át a blikk-hez.
    Baszki ezért nem nézek tévét, hogy ez a sok maflaság elkerüljön erre meg itt is. ITT nincs egy cenzor?
  • St0RmTr00pEr #1
    Inkább értelmes cikkek lehetnének az oldalon, mert szerintem senkit nem érdekel az amerikai big brother, meg hogy mi lesz benne. Továbbá a mindig félrevezető a cím? Csak azért kattintottam rá, mert azthittem a TV2 is berakja a szennyesét az RTL ellen. De nem, amerikai BB, kutyákkal, hűdejó! Inkább szánjatok rá több időt, és írjatok valami értelmes és ÉRDEKES CIKKET, mint anno 3-4 évvel ezelőtt!