Szekeres Viktor

Új suttyóreality-t nézhetünk ősszel

Az MTV Hungary nézői meglehetősen mozgalmas ősznek nézhetnek elébe, már ami a sorozatok és valóságshow-k premierjeit illeti. Persze lesznek visszatérő szériák is.

A friss bemutatók közül szeptember 16-án, vasárnap este 20:25-kor debütál az MTV-n a Kínos második évada, de hasonló műfajban, csak talán kevésbé viccesen érkezik októberben az I Just Want My Pants Back című dramedy, ami ugyancsak fiatalokról fog szólni. Novemberben kerül először képernyőre a Geordie Shore, az ismert amerikai suttyóreality, a Jersey Shore brit verziója. A más helyszínen forgatott spinoff tökéletes testvére az amerikai eredetinek, a nyolc főszereplő már-már felül is múlja idiotizmusban elődjeit.

Azoknak sem kell megijednie, akik az új tévés évadtól a régi sikersorozatok visszatérését is várják. A Jersey Shore októberben tér vissza, ráadásul az eredeti szereplőgárda utoljára teszi közszemlére közös nyaralását. A rajongók örömére azonban az olasz-amerikaiak közül nemcsak Pauly D-nek, hanem a Snooki-JWoww párosnak is készült saját sorozata, így a rajongóknak nem kell elbúcsúzniuk tőlük teljesen. A Jersey Shore mellett visszatér a Tini mamik is, immár a negyedik évaddal, jön a Pasikódex második szezonja és persze idén is lesz MTV VMA és MTV EMA is - utóbbinál, ahogy mindig, most is lehet majd szavazni arra, hogy Magyarországról ki menjen a nemzetközi döntőbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #3
    Pénz beszél kutya ugat. A zenébe már nincs akkora pénz mint 80-90-es évekbe sajnos. Ezekre a szarokra van igény és nézettség agyhalott tinizombiknak és ök a legnagyobb célközönsége az MTV-VIVA-nak.
  • Zombee #2
    Ha anno az MTV kiagyalói a 80-as években ezt előre tudták volna, hogy így elsorvad...
  • Adam815 #1
    Kit érdekelnek ezek a sz*rok! Hol van az MTV-ből az "M"? Ez a adó is valami hihetetlen, hogy milyen szintre süllyedt. A VIVA is katasztofális, de lassan úgy érzem, az MTV-nek azt is sikerül alulmúlnia.

    Nevezzék át Reality TV-re, vagy valami, mert a "Musichoz" sok köze nincs neki. Ezekszerint a gagyira szükség van, erre van ígénye az embereknek. Hol van a sok jó zene, a Top 10 at 10, a hosszú zenei blokkok?

    Évek óta süllyed a minőség, megállíthatatlanul.