Szekeres Viktor

A TV2 a neten keresi a valóságshow-résztvevőket

Hamarosan induló tehetségkutatója, a Voice kapcsán, a hazai piacon állítólag egyedülálló fejlesztést használ a TV2. A műsor honlapján elindult az Online Meghallgatás, mellyel bárki kipróbálhatja énektudását.

A TV2 új valóságshow-jának, a Voice-nak a meghallgatása eddig a Műcsarnokban zajlott, hétfő óta pedig egy nem feltétlenül megszokott meghallgatási módszernek köszönhetően a műsor honlapján, online is. Az "online audition tool" egy speciálisan a Voice-hoz fejlesztett applikáció, melyet eddig 28 országban. Ez az alkalmazás hétfő óta a www.thevoice.hu oldalon is elérhető.

A fejlesztést bárki kipróbálhatja: ehhez nem kell mást tenni, mint gyakorolni az online "Próbateremben", majd az Online Meghallgatás gombra kattintva felénekelni egy 30 másodperces dalrészletet. Az így a rendszerbe került dalokat egy automatikus hangelemző rendszer pontozza, valamint az oldal látogatói és a Voice zenei szakemberei is értékelik. A legjobbak személyes meghallgatáson is részt vehetnek, ahol élőben mutathatják meg tudásukat a Voice tehetségkutatói előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #4
    még mindig utálom,mikor valóság show-nak titulálják az ilyen tehetség kutató műsorokat..akkor nyomják azt is,mikor a döntősök ott laknak,próbálnak,ejtőznek,haverkodnak,anyáznak..és akkor lehet felcímkézni ezzel a névvel..
  • Lack #3
    Jujj de jó, ez kell a népnek, mint egy falat kenyér...
  • fuckyou #2
    fucking sick world..
  • GaborT28 #1
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE