Szekeres Viktor

A bosszúállók rendezője készíti a S.H.I.E.L.D.-tévésorozatot

Joss Whedon A bosszúállók 2 előtt még leforgathatja egy Marvel univerzumban játszódó sorozat pilotját, mely mondhatni mozifilmje testvérsorozata lesz, azonban mégis önálló történeti egységet fog alkotni.

Tegnap több forrás is megerősítette, hogy az amerikai ABC csatorna felkérte Joss Whedont és írótársait, Jed Whedont és Maurissa Tancharoent, hogy írják meg és forgassák le a S.H.I.E.L.D. munkacímmel rendelkező tévésorozat pilotját. Mindez nem nagy meglepetés, hiszen az ABC csatorna exkluzív szerződést kötött annak idején a Marvel Studiosszal (mindkettőnek a Disney a gazdája), arról pedig pár hete lehetett olvasni, hogy A bosszúállók készítője egy tévésorozatot is el szeretne indítani a Marvel Univerzumban.

Whedon azonban egy interjúban elmondta, hogy ő nem nevezné tervét spinoffnak, ugyanis a tévésorozat, ha megvalósul, teljesen külön létezne A bosszúállóktól, illetve a tervezett folytatásoktól. Ha időbeosztása megengedi, Joss Whedon a rendezői feladatokat is magára fogja vállalni a pilot idejére, azonban sorozatnak történő berendelés esetén az írókat ás az írói feladatokat testvére Jed, valamint Tancharoen fogja koordinálni Jeph Loeb és Jeffrey Bell producerek közreműködésével.

A S.H.I.E.L.D. történetéről és műfajáról egyelőre még nem lehet tudni semmit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #1
    Ez a shield nem az a shield ami ment a tvében? azt kéne folytatni az király sorozat volt.