Szekeres Viktor

Marvel-tévésorozatot tervez a Firefly készítője

A Disney tulajdonában lévő ABC csatorna mindenképpen akar egy képregény-sorozatot a repertoárjába, s ehhez az ugyancsak Disney-s Marvel Studios fogja a szakembert biztosítani.

Hirtelen nagyon beindult a Marvel Studios tévésorozatos tagozata, hiszen a Gulillermo del Toro-féle Hulk-tévésorozat bejelentése után több mint egy évig szinte semmit sem hallottunk tévés Marvel-projektekről, az elmúlt hetekben azonban több ilyen irányú hír is napvilágot látott. A legfrissebb az, hogy minden idők egyik legsikeresebb filmjének, A bosszúállóknak a rendezője, bizonyos Joss Whedon segédkezni fog egy Marvel-tévésorozat megteremtésében, vagy legalábbis annak pilotja elkészítésében.

Arról sajnos nem szól a fáma, hogy Whedon mely karakterhez, vagy karakterekhez nyúl, mint ahogy azt sem lehet tudni, hogy szuperhősös lesz-e a sorozat, vagy csak a Marvel-univerzumban fog játszódni, de az elkövetkező hónapokban minden bizonnyal ez is ki fog derülni. A projekt úgy tűnik, hogy jó kezekben van, hiszen Whedon filmes sikere ellenére a többség szemében tévés szakemberként ismert, többek között ő készítette a Firefly című kultikus scifi-sorozatot, mely hosszú éveken át volt a sorozatos DVD-eladási toplisták élmezőnyében. Whedon legutóbbi sorozata a két évadot megért Dollhouse - A felejtés ára volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Úristen..., azért ennyire nem lehetsz ostoba. Nem kér semmit a Fox, senki nem kérdezte meg, hogy mennyit kér, csak Fillion mondott egy számot, hogy ha lenne 300 millió dollárja, akkor megvenné a jogokat és feltenné az egészet netre. Nem azért, hogy folytassa, vagy ilyesmi. Nem lehetne folytatni. Sem a készítők, sem a színészek nem érnek rá a következő évtizedben. (Egyébként is, nyilván nem adnák el a jogokat, de ha igen, akkor nem kérnének ennyit, hiszen jóval kevesebbért jóval sikeresebb frnachise-ok jogait adják-veszik.)
  • galocza #3
    én is serenityvel kezdtem, firefly csak utána.
    azóta 3-4szer láttam mindkettőt, és a sorozatot sokkal többre értékelem (mondjuk csillagos ötös vs erős négyes). ha nem lett volna sorozat, többet kapna tőlem a film, az értékelés viszonylagos.
    persze ha neked a nagyfilm tetszik jobban, egészségedre, legalább láttad mind a kettőt, az értékelendő...
  • Ender Wiggin #2
    Kár, hogy a rajongói pénzgyűtés végül 1 millióig jutott csak. A g.e.c.ó. Fox meg vagy 300 milliót kér a jogokért. Mármint a Firefly jogaiért.
  • NEXUS6 #1
    A Serenity c. mozi teccett, de a Firefy nekem felejtős volt, bár kult sorozat lett végül.