Szekeres Viktor

Még mindig készül a Hulk-tévésorozat

Fellélegezhetnek a képregény-rajongók, hiszen még mindig asztalon van a Hulk karaktere köré szőtt tévésorozat terve, igaz ezzel párhuzamosan másik két Marvel-projekt befuccsolt.

Majdnem egy éve jelentették be, hogy többek között Guillermo Del Toro és David Eick részvételével az ABC Studios a Marvel-katalógusból először a Hulkot választotta ki, hogy feldolgozza tévésorozat formájában. Azóta azonban nem sok hírt lehetett hallani a projektről, melyről az ABC pilotszezonjában nem is nagyon esett említés. Tegnap azonban Paul Lee, az ABC programigazgatója megnyugtatta az újságírókon keresztül a rajongókat és elmondta, hogy a Hulk-projekt még mindig, terveik szerint 2013-14-ben indulhatna a sorozat, ha megfelelő minőségű pilot készül belőle.

A többi Marveles képregény-sorozat projekttel kapcsolatban már közel sem csak jó hírekkel szolgált Lee. Kiderült, hogy az Alias képregény alapján készülő AKA Jessica Jones terveit törölték, mondván, hogy egyik új sorozatuk, a Red Widow túlságosan hasonlít rá. S hasonló lett a sorsa a Gyilkos elmék készítőjének Megtorló (The Punisher) terveivel - a sorozat pilotjának a szkriptje ugyan elkészült, azonban az ABC már nem forgatott belőle pilotot. Az ugyancsak előkészület alatt lévő Cloak and Dagger terveiről nem volt szó a sajtótájékoztatón.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szolnokboy1 #7
    teljesen feleslegesnek tartom ezt a sorozatot, pláne most, hogy a karakter népszerűsége az egekben van az Avengers után, amit egyrészt Ruffalonak, másrészt a kiváló CGI-nak köszönhet. Mivel a sorozatban mindkettő teljesen valószínűtlen, így értelmetlen az egész. inkább koncentráljanak az új solo-filmre.
  • Wittgen #6
    Azért Ruffalo nincs annyira leterhelve mozifilm szerepekkel, hogy ne férne be az idejébe egy sorozat.

    Az Alias-t nem feldolgozta már JJ Abrams?

    Amúgy egy Punisher: war zone szintű brutális sorozatot el tudnék viselni.
  • xido #5
    számold 5.nek bátran...vagy 6.nak,ha Ferrigno-nak teljes jelenlétet adunk:)
  • TéOeM #4
    Akkor 4. Hulk 4. színésszel... :D
  • winnie #3
    ez abszolút ki van zárva.
  • WoodrowWilson #2
    Kétlem, hogy egy A-listásnak lenne ideje sorozatfőszerepekre.
  • TéOeM #1
    De legalább Ruffalo alakítaná Hulkot?