Szekeres Viktor

Szuperhősös tévésorozat készül

Már vagy féltucat szuperhősös tévésorozat van készülőben, így a CW csatorna úgy gondolta, hogy még egy terv senkinek sem fog ártani. Főleg, hogy a Zöld Íjász karakterét elég sokan ismerik.

Az EW értesülései a Deadman-, a Booster Gold-, a Hulk- és a Jessica Jones-sorozattervek mellett egy újabb szuperhősös széria is készülőben van. A The CW ugyanis megegyezett Greg Berlantival, Marc Guggenheimmel és Andrew Kreisberggel, hogy elkészítsék a Green Arrow pilotjának forgatókönyvét. Az itthon Zöld Íjászként ismert képregény-karakter a DC-univerzumban "él", vagyis abban a világban, ahol Superman, Denevérember és Zöld Lámpás is.


Az 1941-ben született karakter, aki Oliver Queen alteregója, saját animációs sorozat mellett a Smallville-ben szerepelt rendszeresen, de a csatorna valószínűleg nem korábbi sorozatának szereplőjét akarja visszahozni, hanem egy új hőst akar teremteni. Queen a képregény szerint egy milliárdos, aki kettő életet él, éjszakánként egy mesteríjászként csap le bűnözőkre. Queen, vagyis az Íjász Emellett tagja az Igazság Ligájának is, plusz szülővárosa, Star City polgármestere is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Könyörgöm hogy lehetne spinoff egy a Superman-nel majdnem egyidős, különálló karakter története!?
  • kalapos01 #3
    Furcsa lenne, ha mások színészeit bevennék. Inkább sajátot fognak keresni.
  • Spaceghost #2
    Annak én is örülnék, de mondjuk Clark Supermanné válása után, mert az előtt már úgyis megismerhettük a karaktert meg sokat a múltjából is. Ezek után néha beugrana Superman 1-1 részre meg a többi Smallville szereplő az is mekkora flash lenne :P
    De hát ilyenről nem is merek álmodni.
  • xido #1
    Könyörgöm spin of-ként kezeljék Justin Hartley főszereplésével és néha beugrós vendégként a Smallville szereplőkkel..