Szekeres Viktor

Tévésorozat készül a Megtorlóból

Három mozifilmet követően úgy tűnik, hogy a tévéképernyőn találhat új otthonra Frank Castle karaktere, vagyis Megtorló. Ha minden jól alakul, már jövő ősszel láthatjuk, hogy miképp csinál rendet.

A Deadline értesülései szerint tévésorozatot készülhet Frank Castle karaktere köré. A Megtorló (The Punisher) néven ismert Castle története a Fox csatornát kezdte el érdekelni, a sorozatterv pilotjának forgatókönyvét az az Ed Bernero fogja írni, aki annak idején a Gyilkos elmék című krimisorozatból faragott nagy sikert. A tervek szerint az ABC Studios készítené a szériát, ha berendeli a Fox csatorna, a műfaja pedig krimisorozat lenne, melynek főszereplője nappal New York-i nyomozóként dolgozik, éjjelente pedig Megtorlóként rak rendez olyan ügyekben, melyeket törvényes eszközökkel nyomozóként képtelen megoldani.

A tévésorozat a népszerű Marveles karakter negyedik inkarnációja lehet. Annak idején, 1989-ben, A Büntetőben Dolph Lundgren volt Frank Castle, 2004-ben, A megtorlóban Thomas Jane, míg a 2008-as A Megtorló - Háborús övezetben Ray Stevenson. Míg a Thomas Jane-verzió 55 millió dollár bevételt hozott világszerte, addig a folytatás a szereplőcserével mindössze 10 millióval, így érthető, hogy bár voltak további tervei, a Marvel Studion nem nagyon erőltette a Megtorló karakterének mozis pályafutását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #2
    Még azért nem félnék ettől,mert egy képregény sorozat is lehet több évtizedes,rengeteg történettel..ha nem egy lezárható,nyújtható főszállal
    dolgoznak és nem lesz túl költségkímélő,akár jó is lehet...
  • Rotyoka #1
    Nem kéne elrontani :(