Szekeres Viktor

Élőszereplős tévésorozat lehet a The Avengersből

Nemcsak folytatás készület A bosszúállók-mozifilmhez, hanem egy kistestvér, egy tévésorozat formájában, azonban az természetesen nem a filmbéli karakterekre koncentrálna.

A Deadline meglehetősen érdekes értesülést osztott meg az olvasóival a minap. A lap ugyanis úgy tudja, hogy a Marvel tévés divíziójának vezetői tárgyalnak az amerikai ABC csatorna, valamint az ABC Studios képviselőivel, hogy tető alá hozzanak egy, A bosszúállók című mozifilmhez kapcsolódó tévésorozatot. Persze nem direkt kötődést kell vizionálnunk, hanem mindössze laza kapcsolatot, de mindenképpen ugyanabban az univerzumban játszódna a történet, amelyikben a nagy sikerű film is.

Azonban a szuperhősös adok-kapokra számítókat azonnal le kell, hogy hűtsük, hiszen a tervezett dráma nem Vasember vagy Thorra koncentrálna, a film főhősei maximum csak említés útján szerepelnének, hús-vér valójukban nem. Egyelőre még a tervezett testvérsorozat műfaja sem dőlt el, de a Deadline megemlíti, hogy szóba jöhet akár egy nagyszabású krimisorozat is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vereshegyi #8
    Már megbocsáss de az én szememben mind a Lynda Carteres Wonder Woman, mind az Adam Westes Batman, mind a Dean Caines Lois és Clark, mind a Bixby-Ferrigno-féle Hulk maximum egy rossz paródiának jó. A George Reeveses régi Supermanben tényleg volt valami akárcsak a Fleischer készítette rajzfilmekben. De eleve az utóbbi évtizedek élőszereplős sorozataira gondoltam. Szóval legyen csak valami normálisabb sorozat, nem a nézőt és a karaktereket is hülyének néző ökörködés.
  • dresden1 #7
    LOL. Egy értékelhető? Az egy dolog, hogy a Smallville minden volt, csak értékelhető nem. A Batman, Wonder Woman, Hulk sorozatok klasszikusok, nem csak "értékelhetőek".
  • Vereshegyi #6
    Ez megint olyan dolog hogy nem tudom hogy örüljek vagy féljek. Végül is akár valami jó is kisülhet belőle. Annak ellenére is hogy a Marvel/DC képregénysorozat még csak egy értékelhető volt, a Smallville. Szóval ha tovább lépnek, a Smallville-hez hasonlóan, a realitás felé, akkor nagyon is jó lehet. Persze gondolom egy Különítmény szintű véres valóságszagú anyagot nem mernek majd bevállalni a nagyközönség beidegződései miatt, de én már akkor tökéletesen elégedett leszek ha csak megpróbálják.
  • gErIbÁ #5
    Szerintem R.D.Jr. már csak azért is szerepeltetné magát egy két cameo erejéig, amekkora arca van bár én nagyon birom
  • Wittgen #4
    Annak idején a Smallville-ben is az nagyon bejött, hogy oltári sok karaktert szerepeltettek a DC (?) univerzumból. Csak az a baj, hogy a CGI drága, és egy ilyen sorozatba sok kellene (bár trükkökkel is meg lehet oldani).
  • billbester #3
    rengetegen vannak a Bosszúállókban is amennyit itt bemutattak azok az első alap tagok rengeteg van. Am meg szuperhősök vannak nem hiába lehetlesz a Marvel Heroes-ba 8000 karakter közül választani xd
  • GaborT28 #2
    Bosszúállók bosszúállók nélkül. Lehetne a sorozat címe: Heroes...
    Ja, olyan már volt.
  • billbester #1
    Ha ugyanabban a filmes univerzumban történik minden akkor miről beszélünk? Kezdjék már forgatni rengeteg hős van és én még azt is el tudnám képzelni, hogy vendégszereplőként behívják őket váá remélem megvalósul és tágítja a teret :D