Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik a Pókemberes tévésorozat

A Pókember-rajongók nemcsak annak örülhetnek, hogy közeleg a mozifilm és képregényben havonta 5-6 füzetben is olvashatnak kedvenc karakterükről, de még annak tévésorozata is folytatódni fog.

Úgy tűnik, hogy a Disney, fiatal fiúkra belőtt csatornájának, a Disney XD-nek bejött a legújabb Pókemberes animációs sorozat, a The Ultimate Spider-Man, ugyanis még véget sem ért az április elején indult az 1. évad, a csatorna már be is rendelte a folytatást. Az első szezonból eddig 9 rész került adásba, de további 17 még képernyőre fog kerülni. Most egyébként éppen egy 1 hónapos szünetet tart a sorozat, de a rajongók valószínűleg már tűkön ölve várják a június 17-i folytatást, melyben többek között Rozsomák (más néven Farkas) is be fog mutatkozni.


A hír már csak azért is örvendetes, mert úgy néz ki, hogy Brian Bendis, a Powers és az Alias képregények készítője továbbra is a sorozat íróstábjában fog maradni. Arról egyelőre még nem tudni, hogy itthon mikor kerül bemutatásra a sorozat, de várhatóan még idén mi is magyar nyelven láthatjuk a legújabb rajzolt Peter Parker kalandjait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!