Szekeres Viktor

Az HBO továbbra is Amerikával egy időben mutatja be sorozatait

Az HBO Emmy-díjas gengsztersorozata, a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó harmadik évadja az amerikai premier másnapján, szeptember 17-én érkezik az HBO On Demandre és az HBO GO-ra.

A szesztilalom idején, az 1920-as évek Atlantic Cityjében játszódó, nagy sikerű gengsztersorozat, a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó harmadik évadja is Nucky Thompson (a Golden Globe-díjas Steve Buscemi alakításában) és a szeszcsempészet, illetve a szervezett bűnözés körül bonyolódik. A 12 részes új szezon tizenhat hónappal az előző évad eseményei után, 1923-ban játszódik. A sorozat új szezonja az HBO GO-n szeptember 16-tól lesz látható, míg az HBO On Demandre 17-én érkezik meg. A tévés premierre október 8-n fog sor kerülni.

Újoncként érkezik a csatornára a BBC és az HBO koprodukciójában készült minisorozat, Az utolsó angol úriember (Parade’s End), amely szeptember 3-tól elérhető mindkét filmtárban. Az újabb epizódok hétfőnként kerülnek be mindkét filmtárba. Ugyancsak e havi premier lesz a Treme harmadik szezonja, melyet itthon pár nappal az amerikai bemutatót követően szeptember 27-én lehet megnézni a Cinemaxon. Az eredeti nyelvű sorozatok kedvelői ismét örülhetnek, hiszen a széria továbbra is feliratosan fog adásba kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!