Szekeres Viktor

A magyar HBO oldalán ingyen nézhető az új sikersorozat

Az HBO és Aaron Sorkin közös sorozatának, a Híradósoknak a premierepizód július 22-ig ingyen elérhető az HBOGO-n, illetve július 9-ig a UPC videotárában is meg lehet tekinteni.

Az amerikai HBO legújabb saját gyártású sorozatai általában az amerikai premierrel szinte egy időben bekerülnek az HBO online és tévés filmtárába, nincs ez másként a Híradósokkal sem: a széria első része június 25-től elérhető az HBO GO és az HBO On Demand felhasználói számára. A feliratos sorozatpremiert azonban nemcsak az előfizetők, hanem mindenki számára hozzáférhetővé tette a csatorna: regisztráció nélkül július 22-ig bárki megnézheti az új sorozat első részét a www.hbogo.hu weboldalon. (A hetente megjelenő további epizódok megtekintése előfizetéshez kötött.)

Ezenkívül a UPC videotárában július 9-ig szintén ingyen elérhető a sorozat első, feliratos epizódja a szolgáltató valamennyi digitális kábeltévé-előfizetője számára. A Híradósok első része a Sorozatok, az Akciós ajánlat és az Ingyenes műsorok menüpont alatt egyaránt megtalálható. A további epizódok megtekintése az HBO On Demand filmtárban lesz lehetséges, de csak előfizetők számára.

Aaron Sorkin új sorozata, az HBO saját gyártásában készült Híradósok egy fiktív kábeltévés hírműsor szerkesztőségének mindennapjaiba és a munkatársak magánéletébe enged betekintést. A főbb szerepekben Jeff Daniels, Emily Mortimer, John Gallagher, Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Dev Patel, Olivia Munn és Sam Waterston látható. A sorozat jól nyitott az Egyesült Államokban: az első részre 2,1 millióan (az ismétléssel együtt 2,7 millióan) voltak kíváncsiak, ami 2008 óta az HBO harmadik legjobb sorozatpremierjének tekinthető - csak a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó (4,8 millió) és a Trónok harca (2,2 millió) első epizódja vonzott több nézőt.

A Híradósok szinkronos tévépremierjére itthon július 30-án kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!