Szekeres Viktor

Igazi szex az HBO-n

Az HBO Igazi szex című dokumentumfilm-sorozata a legkülönfélébb szexuális szokásokat és segédeszközöket mutatja be. Júliusban négy epizódot tűz műsorra a csatorna.

Az HBO 1990-ben indította útjára Igazi szex című dokumentumfilm-sorozatát, amely hamar népszerűvé vált, rendre magas nézettséget hozott a csatornának. A provokatív sorozat a kilencvenes évek erotikus világába kalauzol: kiderül, hogy az ember hogyan fejezi ki a szex iránti vágyát, milyen új utakat és módokat talál a szexuális örömszerzéshez. A szériából 2009-ig 33 epizód készült, melyek mindegyike három-négy szexuális témájú riportból, illetve ezekhez kapcsolódó, "civilekkel" készített interjúkból áll.


Az egyszerre pikáns és elegáns sorozat több más produkciónak is kitaposta az utat az HBO-nál, hiszen a csatorna azóta számos merész dokumentumfilm-sorozattal állt elő. Az 1999-es Sex Bytes középpontjában a gothic és punk szubkultúrára jellemző szexuális szokások álltak, az egy évvel későbbi G String Divas egy bristoli sztriptízklub mindennapjaiba engedett betekintést, az HBO GO-n jelenleg is látható Kupilesen pedig egy nevadai bordélyházat és nyuszilányait mutatta be.

Az Igazi szex négy epizódja látható az HBO-n júliusban. a premierre ötödikén, csütörtök, 00:00-kor kerül sor. Az első rész tartalma: Néhány texasi férfival és nővel találkozhatunk, akik kedvelik a lovakkal kapcsolatos szerepjátékokat, kalandokat. Bemutatkozik egy társulat is, amely Shakespeare Macbeth-jének sajátos, pucér változatát adja elő Floridában (amivel természetesen óriási felháborodást kelt), valamint egy weboldal, ahol hatezer dollárért élethű, közösülésre alkalmas férfibábuk rendelhetők. Végül pár fekete táncos is feltűnik, akik a burleszk elemeivel tarkítják Washingtonban bemutatott erotikus produkciójukat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #1
    Nem hiszem, hogy ütős lesz. Van internet, sokkal több szórakozási lehetőség van mint a kilencvenes években. Sőt a mai fiatalság hitványabb mint a kilencvenes évekbeliek.