Szekeres Viktor

Jó esély van a Trónok harca 4. évadára

Az HBO ugyan még messze van attól, hogy hivatalosan berendelje a Trónok harca negyedik szezonját, azonban a két készítővel már megkötötte a következő két évadra szóló szerződést.

Bár az írók már nagyban dolgoznak a forgatókönyveken, egyelőre még nem lehet sokat tudni az HBO egyik sikersorozatának, a Trónok harcának 3. szezonjáról, csak annyit, hogy 10 részből fog állni, a könyvsorozat harmadik kötetének, A kardok viharának első felét fogja feldolgozni és, hogy annak írója, George R.R. Martin ismét vállalta egy epizód megírását, mely a hetedik, Autumn Storms címet viselő rész lesz. (Illetve az is kiszivárgott, hogy a készítők egy újabb országban terveznek forgatásokat.)

Arról pedig végképp nem tudni, hogy lesz-e a sorozatnak negyedik szezonja, a nézettség alapján biztosnak tűnhet, de nemrég a Spartacust is csúcsnézettség mellett szüntették meg és az HBO-sorozat költségvetése többszöröse a rabszolgás vérengzésnek. Viszont az mindenképpen pozitívumnak és biztató lépésnek számít a csatorna részéről, hogy újabb két évre szóló szerződést kötöttek a készítőkkel, David Benioffal és DB Weisszel. Ez visszamenőleg a 3. évadot, valamint a várható 4. évadot fedi le, így ha utóbbi elkészül, az íróstáb összetétele nem fog megváltozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #10
    Csak csinaljak mar, minel tobbet.:)
  • CLY #9
    Arról, hogy szerintem sajnos egyre gyengébbek a könyvek, az első nagyon jó, azután szépen épül lefelé a sztori, és ezen a szereplők "ész nélküli" gyilkolászása sem segít... :(
    Valóban minden könyvben van izgalmas szál, de sajna nagyobb részük unalmas, rétestészta effekt.
  • csabipapo #8
    Vagy elkéne olvasni a könyvet,a 2ik könyv egyfajta felvezetőül szolgál a későbbi dolgokhoz.
  • Atomreaktor #7
    A 2. évadnak az első négy része kicsit bevezető szagú volt, de az 5-10. rész nekem nagyon-nagyon tetszett. Akik fanyalognak, azok meg nézzenek helyszínelőket, abban biztosan sokkal több minden történik egy-egy részben.
  • god25 #6
    A 2. évad egy kalap sz@r volt. Az utolsó rész ért valamit, mint az első évadban.
  • Garou #5
    Ne haragudj, de miről beszélsz? :)

    A 3. kötetet konkrétan háromszor csaptam majdnem a falhoz, olyan dolgok történtek benne. Most nyilván nem spoilerezek semmit, de ha olvastad, akkor tudod, hogy hullanak a szereplők, meg a testrészek. A vége meg akkora pofon, hogy csak pislogsz.
  • a_n_d_r_e_w #4
    Jah, tul sok szal volt, igy minden reszben mindet picit tudtak elore vinni, igy ugy erzodott, mintha egy helyben toporognanak. Meg vegig olyan erzesem volt, mintha egy epic csatara sporolnak a koltsegvetest. Nem sokkal elotte neztem meg az 1. evadot, es nekem is sokkal jobban tetszett.
  • CLY #3
    A 3. még lassabb lesz, legalábbis a könyvek alapján...:(
  • Csiki1991 #2
    Ugyanazt a sorozatot néztük? Ugyan még csak a 8.részig láttam, de 1-2 részt leszámítva sztem nagyon jó évad volt... talán csak a 8.rész alatt éreztem azt, hogy majd elalszok... :D
  • Skynet #1
    Remélhetőleg mozgalmasabb lesz a 3 mint a második évad.
    Az első nagyon jó volt,ez a második 1-2 részt leszámítva nagyon lapos és vontatott volt. Gyakorlatilag alig történt valami és már vége is a 2. évadnak.