Szekeres Viktor

Újabb remek sorozatot láthatunk itthon az amerikai premier másnapján

A Válaszcsapás augusztusban visszatér a harmadik évaddal. A duplaepizódos évadpremier az amerikai bemutató másnapjától, augusztus 18-tól elérhető az HBO GO filmtárában.

Augusztus 17-én mutatkozik be Amerikában a Válaszcsapás (Strike Back) című akciófilm-sorozat a harmadik szezonjával. Itthon az HBO szokása szerint már másnap elérhetővé teszi a szériát magyar felirattal az HBO GO-n, a 3. évad első két részét augusztus 18-tól, a harmadik és negyedik epizódot pedig augusztus 25-től láthatják a szolgáltatás előfizetői. Ezt kiegészítendő a Válaszcsapás teljes 2. évada szeptember 30-ig elérhető lesz az HBO GO kínálatában. HBO On Demanden is elérhetővé válik a 3. évad: a első két epizód augusztus 20-tól, míg a folytatás 27-től. Az új epizódok ezután egyesével hétfőnként kerülnek be az HBO On Demand filmtárába.


A tízepizódos harmadik évadban a két elitügynök – az amerikai Damien Scott és a brit Michael Stonebridge őrmester – folytatja mozgalmas akciókkal teli küldetését. A korábbi évadhoz hasonlóan most is terroristák ellen veszik fel a harcot a szupertitkos 20-as részleg emberei: ezúttal értékes nukleáris kapcsolók után folyik a hajsza, melyeket mindenre elszánt terroristák szeretnének megkaparintani. Scott, Stonebridge és új főnökük, Rachel Dalton bejárják a fél világot, Londontól Kenyán át Algériáig, céljuk, hogy megállítsák a terroristákat, és leszámoljanak az árulóval.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!